Breetec nieuwe stijl nu ook in een nieuwe site

Nieuws - 24/09/2019

‘Our Familiy Tree is made of Metal’, de slogan en ook het logo dat al op de bedrijfswagens prijkt, krijgt nu ook een virtueel uithangbord. Maar de nieuwe site is veel meer dan enkel een – al zeggen we het zelf: geslaagde – opfrissing van het beeld.

Hij weerspiegelt de nieuwe bedrijfsmatige werkelijkheid. Wist je bijvoorbeeld dat Breetec met zijn ademventielen nu in bijna elk continent aanwezig is. Ze worden voornamelijk Europa en in Noord-Amerika gebruikt in de biogas- en chemiesector voor silo’s en opslagtanks. Hoewel ze gekend zijn om hun superieure betrouwbaarheid en lange levensduur, is er toch onderhoud van de ventielen nodig. Dat verzorgt Breetec vanuit As waar het verschepen van reserveonderdelen gebeurt en de revisie-activiteiten op locatie van de klant worden gecoördineerd.

De nieuwe site is daarom opgedeeld in drie luiken: Mechanical Projects – onze engineering en metaalbouw zoals vanouds – met daarnaast Breather Valves en ook Valve Services als een apart luik , om de opportuniteiten in de ventielsector volop te benutten.

Slaat Breetec hiermee een nieuwe weg in? Nee want het hart van Breetec blijven de engineering, metaalconstructie en assemblage binnen Mechanical Projects. We blijven ook vasthouden aan de waarden die ons groot hebben gemaakt: opleiding van personeel, kwaliteit van het werk en veiligheid op de werkvloer. Maar het beeld van Breetec als allround speler in staal, Alu of RVS met bekwame en goed opgeleide mensen is bij deze wel scherper gesteld.

Deel dit artikel

Andere artikels