Masters
of Mechanics

Ontdek meer Contacteer ons

nl

Projectaanpak

3D-Scanning

Het engineeringwerk bestaat in eerste instantie uit een voorstudie, conceptstudie en 3D-model. Het resultaat ziet u in 3D-CAD-modellen. In complexe situaties waar gewone opmetingen te foutgevoelig zijn, zal Breetec de omgeving inscannen met een 3D-scanner. Dat stelt ons in staat de moeilijkste projecten perfect uit te voeren.

Statische berekeningen

De statische berekeningen door Breetec garanderen de stabiliteit en geschiktheid van het ontwerp voor het beoogde gebruik. Deze berekeningen worden uitgevoerd volgens Eurocode 3.

Laswerken

De coördinatie van de laswerken wordt bij Breetec verzorgd door gekwalificeerde lasingenieurs (IWE). Zij zijn in staat op lastechnisch vlak de aangewezen keuzes te maken, kwaliteitscontroles en inspecties uit te voeren.

Ontwerp & bouw

Ook voor het voorbereidingswerk op uw werf, het monteren van de installatie of het demonteren van oude constructies kunt u bij ons terecht. Op ons palmares staan montagewerken voor zeer uiteenlopende sectoren: chemie, petrochemie, automotive, food & beverage, machinebouw, farmacie enz.

Breetec geniet een uitstekende reputatie voor de productie van mechanische constructiesmaatwerk,  fittings & flenzenuitdraagsystemenfilterbehuizingen voor chemische, kunststof- en voedingsindustrie, transportbanden en –schroeven.

Naast metalen maatwerk  in RVS/aluminium/staal  hebben we ook een grote voorraad van standaard aluminium onderdelen: flenzen volgens ASA, TW en DIN, flenzen op maat, aluminium bochten en T-stukken, aluminium moffen en nippels, reducties en aluminium container corners.

  • Het succesvol uitvoeren van (complexe) industriële projecten vergt tijd, gespecialiseerde mensen en knowhow. Drie belangrijke zaken waarover uw bedrijf op dit ogenblik wellicht niet beschikt.
  • Breetec staat bekend om zijn capaciteit om complexe projecten perfect op te leveren. Wij combineren hiervoor materialen en technieken.
  • Met een toegewijd team van montagespecialisten zijn we in staat om een volledig aanbod te presenteren voor on-site-montage.
  • Wij staan in voor de inspectie en het onderhoud van industriële installaties. Want ook voor de industrie geldt de algemene wijsheid dat voorkomen beter is dan genezen. Dankzij de regelmatige controles van uw machinepark door onze vakmensen blijft u mogelijke problemen een stap voor. Onze onderhoudscontracten stellen we volledig af op uw behoeften.
  • Wij werken met goed opgeleide teams en geven training op de werkplek.